Behandlingar

Energipåfyllning, avkoppling eller hjälp att komma i balans.

Andling healing

30 min för 300kr eller 60 min för 550kr.

Det finns många olika sorters healing. Det som är gemensamt med alla är att vi jobbar med energier. Den healingform som jag arbetar med kallas för Andlig healing. Jag överlämnar mig då som redskap för andevärlden. Min healingguide verkar genom mig. Det är en kraftfull kanalisering av universell energi som balanserar dina energier och löser upp såväl fysiska som psykiska blockeringar. Healing tillför positiva energier.

Chakrabalansering

30 min för 300kr eller 60 min för 550kr.

Jag balanserar upp dina 7 stora chakran och energicentran. Till hjälp använder jag mig av pendel, stenar och kristaller. Det är en väldigt behaglig behandling och det är inte ovanligt att man somnar. Under behandlingen ligger du påklädd under en filt på en behandlingsbänk. Blundar och slappnar av med lugna andetag. Jag lägger mina händer på dig och ibland en bit ifrån kroppen. Kristaller placeras på och runt dig.

Efter behandling

Undvik att duscha eller jobba/göra något fysiskt eller mentalt påfrestande. Energierna jobbar fortsatt på djupet. Det är viktigt att vila och dricka vatten, vilket hjälper till med utrensning, då processen fortätter minst 1 timma efter behandling. Vid utrensning eller när en blockering är upplöst kan det komma upp känslor under och efter behandling.

Hör av dig vid frågor!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close